Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η ημερήσια εξόρμηση την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα μας επιτρέψει να αισθανθούμε ακόμα το καλοκαίρι κοντά μας επισκεπτόμενοι τις δύο θάλασσες: τον Σαρωνικό και τον Κορινθιακό κόλπο.

Το Meeting Point θα είναι λίγο μετά την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο στα Μέγαρα στην παραλία Βαρέας σε ένα πολύ όμορφο Beach Bar όπου θα χαλαρώσουμε με θέα τον Σαρωνικό.

 

Έπειτα θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας προς το Αλεποχώρι μέχρι την Μονή του Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου όπου θα έχουμε και ξενάγηση.

Θα ολοκληρώσουμε την καλοκαιρινή μας βόλτα πάνω στο Κορινθιακό κόλπο, θα «αράξουμε» τα Jaguar μας μπροστά σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα και θα απολαύσουμε εκλεκτά φρέσκα εδέσματα και την πάντα κεφάτη παρέα μας.

 

Κόστος συμμετοχής:
ΜΕΛΗ και τους επιβάτες τους ΜΗΔΕΝ
ΜΗ ΜΕΛΗ 10 € για κάθε ενήλικα.

Το Road-Book, θα το λάβουν ηλεκτρονικά όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή. Θα το λάβουν και εκτυπωμένο στο meeting point.

Βεβαίως τα έξοδα της καφετερίας και του γεύματος θα τα αναλάβει ατομικά ο καθένας μας και θα είναι ανάλογα με την κατανάλωση.

Για να κρατήσουμε θέσεις πάρκινγκ και τραπέζια (4 άτομα για κάθε τραπέζι) παρακαλώ ενημερώστε μας έγκαιρα στο jaguar.club.greece@gmail.com ή στο 6944-251483.

Μπορεί να υπάρξουν μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα. Παρακολουθείτε την σελίδα αυτή όπου θα υπάρχει πάντα η πλέον ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος
Για επί πλέον πληροφορίες και κόστη συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με το Club.

Ενημέρωση 24/8/2020