St Valentine

Η ρομαντική ατμόσφαιρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η έμπνευσή μας για την εύρεση των καλύτερων θέσεων για την περιοδεία μας στις 16 Φεβρουαρίου στα περίχωρα της Αθήνας.

Οδηγώντας πάνω στο λόφο Παπάγου, φτάσαμε στη Βυζαντινή Μονή του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου χτισμένη τον 13ο αιώνα, μια πράσινη όαση ειρήνης με απίστευτη θέα στην Αθήνα. Η αυλή γεμάτη με φυτά και λουλούδια ήταν μια γιορτή για τα μάτια μας και θαυμάσαμε το εσωτερικό της εκκλησίας καλυμμένο με μυστηριώδεις τοιχογραφίες σε ασυνήθιστο μαύρο φόντο.

Επόμενος προορισμό μας: ο Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου με καθαρό αέρα και εκπληκτική θέα τόσο στην Ακρόπολη όσο και στον λόφο του Λυκαβηττού στην Αθήνα. Εκεί είχαμε ένα θερμό καλωσόρισμα και ένα ευχάριστο διάλειμμα ( Pit Stop ) για καφέ πριν το τελευταίο σκέλος της περιοδείας μας: Διασχίσαμε την Αττική και φτάσαμε στην όμορφη παραλία του Μαραθώνα.

Στην ψαροταβέρνα Φάρος, πάνω στο κύμα, απολαύσαμε ένα υπέροχο γεύμα σχεδιασμένο ειδικά για εμάς με δέκα σπεσιαλιτέ από την θάλασσα σε συνδυασμό με ένα αρωματικό παγωμένο λευκό κρασί.

Μια άλλη επιτυχημένη συνάντηση τελείωσε. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη, όπου ο “κωδικός πρόσβασης” θα είναι ΡΟΖ. (Pink)

Κάνετε Click στο εξώφυλλο για να διαβάσετε το άρθρο μας στο Αγγλικό περιοδικό του E-type club.