Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες Jaguar και Daimler στην φθινοπωρινή μας εξόρμηση στα δάση της Πελοποννήσου με κύριο προορισμό το μνημείο του Επικούρειου Απόλλωνα .

Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση Αρτεμίσιο. Στην Βάστα Αρκαδίας θα επισκεφτούμε τον απίστευτο Ναό της Αγίας Θεοδώρας, που είναι και στο Guinness Record Book και δίπλα θα απολαύσουμε ένα country lunch κάτω από της βελανιδιές μιας πολύ περιποιημένη Ταβέρνα.

  

Το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο και θα ξεκουραστούμε στις υπέροχες πέτρινες σουίτες του. To βράδυ, ειδικά για εμάς, θα έρθει ένας chef να μας μαγειρέψει τοπικά εδέσματα.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το μνημείο του Επικούρειου Απόλλωνα του 5ο π.Χ. αιώνα.

Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας και θα γευματίσουμε σε ένα καταπληκτικό Αγρόκτημα με φάρμα, άγια ζωάκια και πολύ νόστιμη ταβέρνα διακοσμημένη σαν λαογραφικό μουσείο πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

 

Μπορεί να υπάρξουν μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα  λόγω Covid. Παρακαλώ παρακολουθείτε την σελίδα αυτή όπου θα υπάρχει πάντα η πλέον ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος

Για επί πλέον πληροφορίες και κόστη συμμετοχής (μόνο με αυτοκίνητο Jaguar ή Daimler) μπορείτε να λάβετε το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής συμπληρώνοντας τα κάτωθεν ζητούμενα στοιχεία ή/και επικοινωνήστε με το Club.

Για να λάβετε μέρος πατήστε ΕΔΩ