Sea Turtle Tour

Το Jaguar Club of Greece επισκέφτηκε τον Σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ στην Γλυφάδα ώστε να δει από κοντά το σπουδαίο έργο των εθελοντών για την περίθαλψη και διάσωση σε ένα από τα αρχαιότερα όντα της φύσης.
Το Jaguar Club υποστήριξε την ΑΡΧΕΛΩΝ με μία δωρεά που έχει επιτρέψει την προστασία μιας φωλιάς έτσι ώστε από χελωνάκια που γεννήθηκαν εκεί τα 10 μπόρεσαν να φτάσουν με ασφάλεια στην θάλασσα. Είναι ένα δείγμα κοινωφελούς έργου και της ευαισθησίας για το περιβάλλον που έχει το club μας.

Ευχαριστημένοι για την συμμετοχή μας, οδηγήσαμε τους «ιαγουάρους» μας παραθαλάσσια μέχρι την Ανάβυσσο για να γευματίσουμε στο Blue Gourmet Restaurant του ξενοδοχείου 5 αστέρων PLAZA RESORT.

Στείλαμε το report στα XK & E-type Clubs. Το ΧΚ Gazette αυτή την φορά, εκτός από το άρθρο, μας αφιέρωσε και το εξώφυλλο! Ας θυμόμαστε οι αποδέκτες του περιοδικού αυτού βρίσκονται σε περισσότερες από 80 χώρες.

Ακολουθούν το πιστοποιητικό της δωρεάς στο ΑΡΧΕΛΩΝ και το εξώφυλλο του ΧΚ Gazette με το σχετικό άρθρο και τις φωτογραφίες από την περιήγηση.