Fiera di Padova  – Auto d’Epoca

Οργανώσαμε την επίσκεψη στην Fiera di Padova, τη μεγαλύτερη έκθεση για τα ιστορικά οχήματα στην Ιταλία και ετοιμάσαμε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τις δικές μας «First Ladies» σε outlets, καφέ, μουσεία και αξιοθέατα.  

24-27/10/19 Padova: Μείναμε στο ξενοδοχείο Mantegna δίπλα στην έκθεση και  επισκεφτήκαμε τα 11 περίπτερα  στα 90.000 τ.μ τις Fiera με 1.600 εκθέτες,  με 5000 αυτοκίνητα προς πώληση. Φέτος είχε ξεπέρασε τους 130.000  επισκέπτες.

Τα βράδια βρεθήκαμε όλοι μαζί στο κέντρο τις πόλης στα καλλίτερα εστιατόρια  και περπατήσαμε στις πανέμορφες ιστορικές πλατείες.

Συνοπτικά με αριθμούς:

  • 90.000 τ.μ.
  • 11 τεράστιοι στεγασμένοι χώροι
  • 1600 εκθέτες
  • Πάνω από 130.000 επισκέπτες
  • Πάνω από 5.000 αυτοκίνητα για πώληση

Στη Fiera συναντήθηκε ο πρόεδρός μας με το Πρόεδρο της FIVA Patrick Rollet (αριστερά) και με τον Αντιπρόεδρο τις FIVA και υπεύθυνο για Legislation Tiddo Bresters (στο κέντρο) με τους οποίους μίλησε για την ιδιαίτερη κατάσταση με την ΚΥΑ στην Ελλάδα.

Λίγες ημέρες μετά έγινα οι εκλογές της FIVA και Tiddo Bresters αναδείχθηκε ο νέος Πρόεδρος της FIVA

27-28/10/19 Venezia: Μερικοί από εμάς αγκάλιασαν την πρότασή μας να κάνουμε μαζί και μια «μέρα του μέλιτος» στην Βενετία και διαλέξαμε να μείναμε στο Palazzo Sant’Angelo στο Canal Grande. Θαυμάσαμε τα έργα του Picasso, Kandinsky, Miro’, Magritte και Dali’ στο Guggenheim Museum, χαρήκαμε  μια μίνι κρουαζιέρα με prive’ σκάφος, μπήκαμε στο Teatro la Fenice , ήπιαμε cappuccino στην Piazza San Marco με ζωντανή μουσική από το κουαρτέτο του Caffe’ Quadri, εντυπωσιαστήκαμε από το μεγαλείο του Palazzo Ducale  και πήραμε Aperol Spritz και spaghetti στο Saraceno δίπλα στο Ponte Rialto.

Η φιλοσοφία του Club μας είναι

«Συλλέγουμε ότι είναι πιο όμορφο… Jaguar και αξέχαστες αναμνήσεις»