Winter Check up & Hibernation Seminar

«Χειμώνας είναι…θα περάσει!» αλήθεια αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίοδο του χρόνου μέσα και έξω από το γκαράζ για να περιποιηθούμε τις «γάτες» μας, να τις ετοιμάσουμε για το κρύο και να είναι έτοιμες το 2020 για τις βόλτες με τους φίλους του Jaguar Club of Greece.

Όλοι με λίγο μεράκι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να καλυτερέψουμε τα Jaguar μας.
Το Technical Seminar μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε να κάνουμε μόνοι μας κάποιες μικρές επεμβάσεις στα αυτοκίνητά μας ώστε να περάσουν ένα ασφαλή χειμώνα και να ξέρουμε να κάνουμε άλλες απλές ρυθμίσεις που χρειάζονται διαχρονικά.

Μάθαμε τι πρέπει να έχουμε μαζί μας όταν ταξιδεύουμε, (survival kit), ποια εργαλεία είναι απαραίτητα και ποια όργανα μέτρησης είναι καλό να μείνουν μέσα στην Jaguar. Τίποτα δεν είναι δύσκολο και θα αισθανόμαστε πιο σίγουροι εάν ξέρουμε να «δαμάζουμε» το ιαγουάρο μας με καλούς τρόπους!

Στο Club House έχουμε πολλά βιβλία και καταλόγους  για κάθε μοντέλο των Jaguar μας. Έχουμε και monitor με CD player και μπορούμε να βλέπουμε τεχνικές και αγωνιστικές ταινίες.

Αυτό το «τεχνικό φροντηστίριο» μαζι με γέλιο και  καλαμπούρι μας εξαφανίζει το άγχος όταν πάμε  το ιαγουάρο μας βόλτα στην ασφάλτινη ζούγκλα και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν πάει όπως πρέπει.

Το σεμινάριο (και το aperitivo με pizza) ήταν εντελώς δωρεάν για τα μέλη

Έγινε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 στα γραφεία του Club