Summer Lockout Tour

Επιτέλους την Κυριακή 21 Ιουνίου βρεθήκαμε ξανά για να γιορτάσαμε το τέλος του lockdown και την αρχή του καλοκαιρού.

Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι για δύο λόγους, πρώτον γιατί μπορέσαμε να συναντηθούμε από κοντά και δεύτερο γιατί τα Jaguar μας βαρεθήκανε να μείνουν στα γκαράζ παρόλο που όλα φοράνε «μάσκα χρωμίου»! 

To Jaguar Club κατά την διάρκεια του lockdown είχε στείλει υφασμάτινες “racing μάσκες” με το λογότυπο του Club σε όλα τα μέλη για να μπορέσαμε να είμαστε glamour και ασφαλείς σε κοντινές αποστάσεις. 

Για να πούμε την όλη την αλήθεια, ήταν δύσκολο να μην αγκαλιαζόμαστε όπως κάναμε πάντα «πριν Covid»!

Η διαδρομή στο πανοραμικό κατηφορικό δρόμο μέσα στα πεύκα ήταν πολύ ευχάριστη και στο τέλος φτάσαμε στην δροσερή παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.   

  

Η Ταβέρνα με πολύ κόπο μας κράτησε θέσεις παρκινγκ στην σειρά παρόλο που η παραλία και το εστιατόριο ήταν είδη γεμάτο με θαμώνες.


Αισθανθήκαμε ασφαλείς γιατί κρατήσανε όλα τα μέτρα προστασίας με αποστάσεις στα τραπέζια και επίσης η μάγειρες και σερβιτόροι φορούσανε γάντια και πρόσωπο-ασπίδες.

Η κεφάτη παρέα μας απόλαυσε φρεσκότατο ψάρι ακριβώς πάνω στο κύμα και κανείς δεν ήθελε να αποχωρήσει ώστε να μπορεί να χορτάσει περισσότερο τη συντροφιά από κοντά που τόσο μας έλειψε.