Kalavryta Discovery

Μπορεί κάποιοι να έχουν ήδη επισκεφτεί τα Καλάβρυτα αλλά, οδηγώντας μια ιστορική Jaguar η ένα άλλο supercar ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία για τα μέλη μας.  Έχουμε διαλέξει το καλλίτερο ξενοδοχείο της περιοχής: το Kalavrita Canyon Hotel & Spa που μας έχει εξασφαλίσει όλες τις θέσεις στο Garage του για τα 17 πληρώματα (ένα ζευγάρι φίλων μας ήρθε επίτηδες από την Ιταλία!)

 

To Σάββατο γευματίσαμε σε prive’ αίθουσα στο Grand Chalet και το απόγευμα επισκεφτήκαμε το πολύ ιδιαίτερο μοναστήρι του Μέγα Σπήλαιο με τα σημαντικά κειμήλια της.


Η αποκλειστικότητα στο Garage, μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε με πλήρη ασφάλεια πεζοί την πόλη και να χαλαρώσουμε στα καφέ και τις διάσημες ταβέρνες που είχαμε κλείσει εβδομάδες πριν…

…και επίσης να επιβιβαστούμε ανέμελα στον Οδοντωτό, έχοντας προηγουμένως κάνει κράτηση ολόκληρο βαγόνι και στις δυο κατευθύνσεις για να χαλαρώσουμε σε ένα ρομαντικό ταξίδι στο χρόνο και στην φύση.

 
Στην παλαιά φωτογραφία του 1896 βλέπουμε στην γέφυρα του Οδονδοτού κατασκευαστές και αξιωματικούς και δίπλα, στην ίδια γέφυρα 126 χρόνια αργότερα, όλοι οι άξιοι πιλότοι της παρέα μας!

Οι φίλοι που ήρθαν από την Παρασκευή είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Μονή Αγίας Λαύρας με το μουσείο με το Λάβαρο της Επανάστασης

 

…και να ανέβουν στο βουνό να θαυμάσουν τα Καλάβρυτα από ψηλά και να περάσουν από το Μνημείο του ολοκαυτώματος τις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Kατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών της ιστορίας μας, είναι ακόμη πιο σημαντικό να εκτιμούμε και να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, να συναντάμε αληθινούς φίλους που, εκτός από ισχυρές ανθρώπινες αξίες, μοιράζονται επίσης το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα Jaguar. Χάρη στις εκδηλώσεις μας, πολλά μέλη έχουν συνδεθεί μεταξύ τους με  ειλικρινείς σχέσεις φιλίας.

Αυτό είναι βασικό μυστικό της επιτυχίας του «Jaguar Club of Greece».