“Kamena Vourla & Lichadonisia Mini Cruise

 Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023

Το Jaguar Club of Greece με αυτή την ιδιαίτερη περιήγηση στα Καμένα Βούρλα και στα Λιχαδονήσια έχει επιτρέψει σε 11 πληρώματα να παρατείνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με διαφορετικούς τρόπους.

Την Παρασκευή σταματήσαμε  στην παραλία της Σκάλα Αταλάντης στην Ψαροταβέρνα Φάρος για ένα εξαιρετικό γεύμα με φρεσκότατο ψάρι.   

Το απόγευμα φτάσαμε στο 5 αστέρων παραλιακό ξενοδοχείοMitsis Galini wellness SPA Resortγια καφέ, ριλάξ, μασάζ  και κολύμπι στα ζεστά ιαματικά λουτρά τις πεντακάθαρες  πισίνες του.

 

Μετά την ξεκούραση, το βράδυ μας περίμενε ένα πλούσιο Buffet στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Το Σάββατο πρωί αφήσαμε τα αυτοκίνητά μας στο ασφαλές πάρκινγκ και περπατήσαμε μέχρι το λιμάνι όπου μας περίμενε ένα καράβάκι για την μίνι-κρουαζιέρα στις «Ελληνικές Μπαχάμες» τα τροπικά Λιχαδονήσια.

 

Για να κάνουμε ακόμα πιο ευχάριστη την παραμονή μας στο νησί, είχαμε κρατήσει έγκαιρα chaise longues για όλους εμάς και έτσι μπορέσαμε να απολαμβάνουμε το μπάνιο και την χαλάρωση στο μπαρ της παρθένα παραλία με τα τουρκουάζ νερά.

Ο καιρός ήταν ευχάριστος και η θάλασσα τέλεια για κολύμπι.  Αυτή η εμπειρία ήταν επίσης μια καλή  ευκαιρία για “team building” με τα καινούρια μέλη και τους παλαιούς φίλους του Club.

Το απόγευμα το καραβάκι μας επίστρεψε στα Καμένα Βούρλα για να τσιμπήσουμε μεζεδάκια στις τοπικές ταβέρνες και έπειτα περπατήσαμε μέχρι το ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, SPA και θαλάσσο-θεραπεία. Και το 2’ βράδυ πλούσιο buffet και τραπέζια ρεζερβέ για εμάς. Την Κυριακή αργά στις 12,00 ξυπνήσαμε τα κλασσικά αυτοκίνητά μας για να μας πάνε στην Λίμνη Μουσών: μια μικρή όαση ηρεμίας στην φύση με άλογα κοντά στην Θήβα, ιδανική για κλείσουμε την περιήγησή μας με ένα χαλαρό Light lunch.  

Μια άλλη πετυχημένη και αξέχαστη εμπειρία για απολαύσουμε τις ομορφιές της Ελλάδος τελείωσε και το Jaguar Club of Greece έδωσε ένα ζεστό ραντεβού για την επόμενη για να οδηγήσουμε πάλη πριν το χειμώνα.