South Evia Island Discovery

Ξεκινήσαμε την εξόρμηση μας στην Νότια Εύβοια με την θερμή υποδοχή στην Stayia Farm με ένα αλμυρό και γλυκό buffet με βιολογικά προϊόντα και μέλι που έχουν ιδιαίτερές γεύσεις από λεβάντα μέχρι και καυτερό πιπέρι. 

Μετά ανεβήκαμε στο λόφο της Χαλκίδας μέχρι το Κάστρο Καράμπαμπα  και έπειτα οδηγήσαμε μέχρι την παραλία του Negroponte Resort στην Ερέτρια για να απολαύσουμε ένα δροσιστικό κολύμπι και light lunch σερβιρισμένο κοντά στις ξαπλώστρες.

Την επόμενη μέρα συνεχίσαμε νότια προς το παραδεισένιο Πόρτο Μπούφαλο για ουζάκι κάτω από τα αλμυρίκια. Η περιήγηση μας συνέχισε προς την Παραλία Φυγιά για ψάρι και μεζεδάκια για να καταλήξει στο ιστορικό Κτήμα Μοντοφόλι στην Κάρυστο για μάθημα μαγειρικής για τα αμυγδαλωτά cantucci που είναι το τέλειο πάντρεμα με το ιδιαίτερα γλυκό κρασί για dessert.

Δημοσίευση άρθρου μας στο Αγγλικό περιοδικό του E-type club, για αυτή την εκδήλωση.