New Year 2022 Event

13 Φεβρουαρίου 2022.

Φέτος μας έλειπαν πολύ οι φίλοι μας που δεν μπορέσαν να έρθουν καθότι τελευταία στιγμή ένας συγγενής τους βρέθηκε θετικός στο Covid ευτυχώς χωρίς σοβαρά συμπτώματα. Θα τους δούμε με μεγάλη χαρά τον Μάρτιο.  Κάποιοι από εμάς είχαν την Jaguar στο μηχανικό για Winter Maintenance αλλά παρόλο αυτά, 25 χαρούμενοι παλαιοί και καινούριοι φίλοι βρέθηκαν στην επάνω πανοραμική αίθουσα του Ναυτικού Όμιλου Ελλάδος και γιορτάσαμε μαζί με απεριόριστη θέα….Jaguar και θάλασσα.

Όπως συμβαίνει πάντα με την παρέα μας, περάσαμε υπέροχα μαζί και το αγαπημένο μέλος μας, η Ελένη, κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας: ένα gift card 100€ για ένα επόμενο event με το Jaguar Club και επιπλέον ένα φορτιστή τηλεφώνου με voltmetro για να ελέγξει ταυτόχρονα και την φόρτιση της μπαταρίας της E-type της.

Όλες της Jaguar Ladies έλαβαν ένα bag holder με το logo του Club μας για να κρεμάσουν με κομψότητα τις τσάντες τους στα τραπέζια στις εκδηλώσεις μας.

Ενώ καθένας από τους Jaguar Gentlemen έλαβε μια προσωποποιημένη ταμπέλα – ταυτότητα με φωτογραφία και όλα τα τεχνικά στοιχεία της δικής του Jaguar για να μπορέσει να εξηγήσει τα χαρακτηριστικά και τις επιδώσεις στους θαυμαστές που θα συναντήσουν κατά τις συγκεντρώσεις μας.