Pink Meeting

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο Privé Golf Glyfada

Όπως κάθε χρόνο, το Jaguar Club of Greece τιμάει την Ημέρα της Γυναίκας, της Συνοδηγού και της Ομορφιάς με μία συνάντηση με θέμα “Pink ” και 15 όμορφες Jaguar έλαβαν μέρος σε αυτό το κάλεσμα. Κάποιοι συναντηθήκαμε στο Skipper cafe’ στη Μαρίνα Αλίμου. Παρόλο που η αρχή της ημέρας ήταν «δροσερή», ο δυνατός ήλιος μας βοήθησε να χαρούμε την βόλτα μας.

Μετά το καφέ συναντήσαμε τα άλλα πληρώματα στο Privé του Golf Glyfada όπου τα Jaguar  μας κοσμήσαν τον ειδικό χώρο αφιερωμένο για την εκδήλωσή μας.

Μετά το καφέ συναντήσαμε τα άλλα πληρώματα στο Privé του Golf Glyfada όπου τα Jaguar  μας κοσμήσαν τον ειδικό χώρο αφιερωμένο για την εκδήλωσή μας.

Όπως προσέχουμε όλοι για της λεπτομέρειες στην ανακατασκευή των οχημάτων μας, το Jaguar Club of Greece προσέχει τις λεπτομέρειες στην οργάνωση σε κάθε εκδήλωση του, από το ειδικά σχεδιασμένο menu, τα δώρα για τις κυρίες μέχρι και τις εκπλήξεις. Τρία μέλη της Λέσχης μας γιόρταζαν τα γενέθλιά τους και έμειναν έκπληκτοι όταν εισέπραξαν ένα θερμό χειροκρότημα και είδαν μια τούρτα με τρία κεράκια!

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών της ιστορίας μας, είναι ακόμη πιο σημαντικό να εκτιμούμε και να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, να συναντάμε αληθινούς φίλους που, εκτός από ισχυρές ανθρώπινες αξίες, μοιράζονται επίσης το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα Jaguar. Χάρη στις εκδηλώσεις μας, πολλά μέλη έχουν συνδεθεί μεταξύ τους με  ειλικρινείς σχέσεις φιλίας.

Αυτό είναι βασικό μυστικό της επιτυχίας του «Jaguar Club of Greece».

Δημοσίευση άρθρου μας στο Αγγλικό περιοδικό του XK club.