Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου θα εξερευνήσουμε με τα Jaguar μας την περιοχή της Αρκαδίας και θα επισκεφτούμε τα δυο πιο χαρακτηριστικά χωριά της: την  Δημητσάνα και την Βυτίνα.

Πριν φτάσουμε στο πανοραμικό μας Boutique Hotel για ξεκούραση, θα κάνουμε μια γαστρονομική εμπειρία με τις τοπικές συνταγές σε μία από της καλλίτερες ταβέρνες τις περιοχής.

 

Σε μόνο 350 μέτρα από το ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε πεζοί το γραφικό χωριό της Δημητσάνας, τα μαγαζιά με τα τοπικά προϊόντα, τα καφέ βεράντα με θέα το βουνό και το καμπαναριό.
Το βράδυ θα δειπνίσουμε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα.  

  

Την Κυριακή πρωί θα επισκεφτούμε το ιδιαίτερο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης με τους μύλους που ακόμα λειτουργούν άψογα: το βυρσοδεψείο με τα διάφορα στάδια επεξεργασίας των δερμάτων, τον αλευρόμυλο, το ρακοκάζανο για την παραγωγή τσίπουρου και βέβαια το μπαρουτόμυλο: ισχυρό στοιχείο της πολιτισμικής ταυτότητας της περιοχής κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821.

 

Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς την Βυτίνα όπου θα μας περιμένει μια ιδιαίτερη υποδοχή στην Κεντρική Πλατεία και μια οργανωμένη επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο της. 

 

Μπορεί να υπάρξουν μερικές αλλαγές στο πρόγραμμα. Παρακολουθείτε την σελίδα αυτή όπου θα υπάρχει πάντα η πλέον ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος. Για επί πλέον πληροφορίες και κόστη συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με το Club.